Matilda Sjölund

Matilda Sjölund

Fastighetsmäklare
matilda.sjolund [at] skandiamaklarna.se

Som fastighetsmäklare är jag trygg, målinriktad och noggrann och jag drivs av att ständigt utvecklas och skapa nya affärsmöjligheter. Jag är en lyhörd och ödmjuk person med hög arbetsmoral som skräddarsyr varje unik försäljning utifrån specifika önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. Min vision är att sätta nya prisrekord och skapa långvariga relationer där ni ska bli så nöjd att ni vill rekommendera mig vidare till alla ni känner.

Med flertalet år inom restaurang- och försäljningsbranchen har jag känsla för vad hög service och engagemang innebär och jag lämnar aldrig något halvfärdigt. Min lägstanivå är att alltid ge 100% i varje enskild försäljning där både köpare och säljare känner sig som segrare.

Går du i säljtankar eller har du funderingar över värdet på din bostad? Tveka inte att kontakta mig på 070-604 00 82 eller matilda.sjolund [at] skandiamaklarna.se

4.9 av 5 i betyg från 106 kunder via Hittamäklare

"Matilda var väldigt trevligt och lättsam. Lyssnade och svarade lugnt och erfaret på frågor jag hade. Hon är också väldigt charmig och fin."

Läs rekommendationer