Malin Magnusson

Malin Magnusson

Fastighetsmäklare
malin.magnusson [at] skandiamaklarna.se

Jag har alltid varit intresserad av bostäder, inredning och hur folk bor sedan jag var liten. Tillsammans med min nyfikenhet mitt genuina intresse för människor och min förmåga att vara både personlig och professionell vinner jag snabbt förtroendet hos mina kunder.

Jag har jobbat i branschen sedan 2008 men för två år sedan tog jag en paus för att pröva mina vingar som bolånehandläggare på bank men är nu äntligen tillbaka där jag hör hemma - som mäklare.  Jag har tidigare jobbat som säljare vilket göra att jag drivs av lusten att möta människor på ett uppmärksamt, respektfullt och förtroendeingivande sätt och samtidigt göra framgångsrika affärer med stor kundnöjdhet från både köpare och säljare.

Jag är så klart Täbybo och har bott på flera olika ställen i Täby kommun vilket gör att jag har stor lokalkännedom. Jag gillar träning och dans i alla dess former då jag varit både gymnast, dansat och arbetat på dansskola - idag sker träningen på gym och olika pass. Förutom att träna finns det mycket annat att göra - som att till exempel få maximalt slutpris för just DIN BOSTAD.

4.9 av 5 i betyg från 74 kunder via Hittamäklare

"Malin har varit väldigt lyhörd, driven och hjälpsam under hela försäljningsprocessen. Hon är kunnig och har hållit oss uppdaterade, vi är supernöjda. "

Läs rekommendationer