Malin Magnusson

Malin Magnusson

Fastighetsmäklare
malin.magnusson [at] skandiamaklarna.se

Jag har alltid varit intresserad av bostäder, inredning och hur folk bor. Tillsammans med min nyfikenhet mitt genuina intresse för människor och min förmåga att vara både personlig och professionell vinner jag snabbt förtroendet hos mina kunder.

Jag har jobbat i branschen sedan 2008 men för tre år sedan tog jag en paus för att pröva mina vingar som bolånehandläggare på bank, men efter två år saknade jag mäkleriet och är nu äntligen tillbaka där jag hör hemma - som mäklare.

Jag har tidigare jobbat som säljare vilket göra att jag drivs av lusten att möta människor på ett uppmärksamt, respektfullt och förtroendeingivande sätt och samtidigt göra framgångsrika affärer med stor kundnöjdhet från både köpare och säljare. Alla är lika viktiga oavsett om man är säljare, köpare eller spekulant - jag vill ge alla den allra bästa servicen - som att till exempel få maximalt slutpris för just DIN BOSTAD.

Jag är så klart Täbybo och har bott på många ställen runt om i Täby kommun vilket gör att jag har stor lokalkännedom.

4.9 av 5 i betyg från 78 kunder via Hittamäklare

"Innan vi valde mäklare träffade vi 3 olika. Malin var den mäklare som var bäst förberedd och hade kollat upp statistik ifrån många olika vinklar. Vi fastnade också för Malins engagemang och att det tydligt framgår att hon gillar sitt jobb och även att Malin har jobbat som mäklare under svårare tider då objekten är svårare att sälja hade också betydelse för vårt val."

Läs rekommendationer