Magnus Mattiasson

Magnus Mattiasson

Franchisetagare
magnus.mattiasson [at] skandiamaklarna.se

Med snart 20 år inom fastighetsmäklarbranchen har jag ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Sedan 2009 driver jag SkandiaMäklarna i Borås där jag arbetar med inriktning mot villor, hyreshus och kommersiella fastigheter i Borås med omnejd. När man köper/säljer en bostad så är det oftast en av livets största affärer, då är det viktigt att man har en kunnig, engagerad och inte minst målinriktad fastighetsmäklare. Detta tillsammans med ett serviceinriktat och stort personligt engagemang får ni om ni ger mig förtroendet att hjälpa till med er försäljning. Jag kommer göra allt för att er affär skall bli så framgångsrik som möjligt.

"Non job facts" - Fågelskådande akvarist med intresse för historia, arkeologi och natur. Uppvuxen och bosatt på Byttorp men tillbringar sommaren i Stranninge. Reser gärna med familjen på kortare och längre resor till andra platser när tillfälle ges - dvs. ej söndagar då det är visning ;). Gillar mat och god dryck, skaldjur toppar listan året om.

4.7 av 5 i betyg från 66 kunder via Hittamäklare

"Super nöjda, både som köpare (3 år sedan) och nu som säljare! Magnus är proffsig och har väldigt mycket energi, vilket smittar av sig och skapar god stämning! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy