Magnus Mattiasson

Magnus Mattiasson

Franchisetagare
magnus.mattiasson [at] skandiamaklarna.se

Med snart 20 år inom fastighetsmäklarbranchen har jag ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Sedan 2009 driver jag SkandiaMäklarna i Borås där jag arbetar med inriktning mot villor, hyreshus och kommersiella fastigheter i Borås med omnejd. När man köper/säljer en bostad så är det oftast en av livets största affärer, då är det viktigt att man har en kunnig, engagerad och inte minst målinriktad fastighetsmäklare. Detta tillsammans med ett serviceinriktat och stort personligt engagemang får ni om ni ger mig förtroendet att hjälpa till med er försäljning. Jag kommer göra allt för att er affär skall bli så framgångsrik som möjligt.

"Non job facts" - Fågelskådande akvarist med intresse för historia, arkeologi och natur. Uppvuxen och bosatt på Byttorp men tillbringar sommaren i Stranninge. Reser gärna med familjen på kortare och längre resor till andra platser när tillfälle ges - dvs. ej söndagar då det är visning ;). Gillar mat och god dryck, skaldjur toppar listan året om.

4.7 av 5 i betyg från 61 kunder via Hittamäklare

"Jag är mycket nöjd med Magnus försäljning av vårt hus. Magnus har det som jag önskar från en mäklare - både som säljare och köpare av ett hus. Magnus är kunnig, driven, får saker att hända, har en förmåga att leverera på det han säger och har en vilja att göra en bra och sund affär för alla parter (klart att jag som säljare vill ha så mycket som möjligt för mitt hus men inte till vilket pris som helst utan affären måste även vara sund och enkel). Han har dessutom en positiv inställning och är beredd att lösa de där extra sakerna, och gå den extra milen, för att det ska bli enkelt för dig som säljare (fixa energideklarationen, kontakta hantverkaren som behövs, ta den extra visningen, etc). Med andra ord ger jag Magnus mina bästa rekommendationer och kommer att använda honom igen vid en framtida försäljning. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy