Lisa Engberg

Lisa Engberg

Fastighetsmäklare
lisa.engberg [at] skandiamaklarna.se

Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Norrköping samt kringliggande områden vilket passar mig bra då jag är född och uppvuxen här och har således bra lokalkännedom om Norrköpings olika områden med omnejd! Kontakta mig gärna om Ni går i säljtankar, för värdering eller övriga frågor!

Väl mött!

4.9 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Lisa är en utomordentlig kompetent mäklare som ger ett lungt o tryggt intryck och som lyssnar på säljarens argument och tankar hon är mycket trevlig och vi kan varmt rekommendera Lisa till våra vänner o bekanta som går i sälgtankar.mvh Eva o Kenneth Högberg "

Läs rekommendationer