Lisa Engberg

Lisa Engberg

Fastighetsmäklare
lisa.engberg [at] skandiamaklarna.se

Hej! Mitt namn är Lisa Engberg, jag är 25 år gammal och har en kandidatexamen i nationalekonomi samt är registrerad fastighetsmäklare! Jag är bosatt i Norrköping och när jag inte arbetar så brukar jag träna, vara i naturen samt umgås med vänner och familj.

Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Jag har både innan och under mina högskolestudier alltid arbetat med människor och service på ett eller annat sätt, vilket till stor del har influerat mitt sätt att tänka kring kundbemötande och service i världsklass. Riktigt bra service enligt mig är när man lyckas överträffa kundens förväntningar, vilket är mitt mål i varje bostadsaffär!

Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Norrköping samt kringliggande områden vilket passar mig bra då jag är född och uppvuxen här och har således bra lokalkännedom om Norrköpings olika områden med omnejd! Kontakta mig gärna om Ni går i säljtankar, för värdering eller övriga frågor!

Väl mött!