Lisa Engberg

Lisa Engberg

Fastighetsmäklare
lisa.engberg [at] skandiamaklarna.se

Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Norrköping, Finspång, Söderköping samt Valdemarsviks kommun. Kontakta mig gärna om ni går i säljtankar, för värdering eller övriga frågor!

Väl mött!

4.8 av 5 i betyg från 64 kunder via Hittamäklare

"Lisa har gjort ett kanonjobb med min lägenhet som visade sig vara lite svårsåld. Hon är alltid lätt att få tag på och hon tar sig alltid tid att prata. Jag är jätte imponerad över hennes engagemang och vilja att uppnå kundens målbild. Jag kommer definitivt rekommendera Lisa till mina vänner och släktingar. "

Läs rekommendationer