Lindie Eliasson Lotzner

Lindie Eliasson Lotzner

Fastighetsmäklare
Kontorschef
lindie.eliassonlotzner [at] skandiamaklarna.se

Hej!

Mitt namn är Lindie Eliasson Lotzner och jag är fastighetsmäklare på Skandiamäklarna. Jag är född och uppvuxen i Varberg och har under mina år bott på olika platser i denna vackra stad viket gör att jag har hög lokalkännedom.

Jag är en mäklare som är genuint intresserad av relationer, affärer och resultat. Jag har länge arbetat inom försäljning och är van vid att jobba mot högt uppsatta mål vilket också är något som driver mig framåt. Jag uppskattar långsiktiga relationer och tycker att det är viktigt att vara tillgänglig. Jag har en stor medvetenhet och är närvarande vilket gör att jag alltid gör det yttersta för att både ni säljare och köpare ska gå nöjda ur affären. Detta är något jag tycker är väldigt viktigt när gäller en bostadsaffär då det kan vara en av de största ni gör i ert liv. 

Att jag är fastighetsmäklare är för att jag har ett stort engagemang och en stor passion för relationer, affärer, försäljning, hus och hem. För mig handlar mitt arbete om att uppfylla drömmar, vara lyhörd och att tillsammans med er skapa det bästa utifrån de förutsättningar som finns. Jag är med i varje steg genom hela affären - innan, under och efter.

Jag ser fram mot att höras och mötas. Kontakta mig idag för en lyckad bostadsaffär! Vi hörs!

5 av 5 i betyg från 1 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer