Krister Petersson

Krister Petersson

Fastighetsmäklare
krister.petersson [at] skandiamaklarna.se

Med över 10 år inom försäljning och företagsledning bland Sveriges största företag har jag samlat på mig erfarenhet och nycklar som leder till goda affärer.

Jag arbetar proaktivt vilket leder till en smidigare och mer lyckad affär. Jag slutar inte förrens målet är nått. Det mål vi tillsammans sätter skall uppnås.

Från min tid som företagsledare och landslagsspelare förstår jag vikten av att arbeta mot mål. Vi sätter en gemensam målplan, efter det lutar du dig tillbaka och slappnar av. Du kan känna dig lugn med att jag tar hand om din försäljning medans du fokuserar på din framtida bostad.

Mölndal är en stad med så mycket utbud av allt från matbutiker, aktiviteter, butiker och evangemang att det är viktigt med bra lokalkännedom. Jag har bott och arbetat runt Mölndal i hela mitt liv och känner till även dem gömda pärlorna som får personer att vilja flytta hit.

5 av 5 i betyg från 7 kunder via Hittamäklare

"Vi är väldigt glada o tacksamma för att vi fick just Christer som mäklare. Han har varit ett stort stöd o gett oss goda o bra råd längs vägen .. väldigt trevlig o lugn .. rekommenderas varmt "

Läs rekommendationer