Kevin Kluszewski

Kevin Kluszewski

Jurist avdelning
kevin.kluszewski [at] skandiamaklarna.com

Hej jag heter Kevin Kluszewski och har äran att vara en del av vårt Dream Team på Fuengirola kontoret. Född och uppväxt i Muminlandet Finland i staden Esbo. Efternamnet är inte typiskt finskt som man skulle kunna förvänta sig men det förklaras med att båda föräldrarna kommer från Polen. Så som resten av världen så tyckte även mina föräldrar att det är lättare att lära sig svenska än finska och därmed bestämde de sig för att jag skall gå det svenskspråkiga skolsystemet i Finland.

Vad som fick mig att flytta till Spanien var helt enkelt att jag var trött på Finlands väder som består för det mesta av mörkgråa eller ljusgråa moln.

Att resa har alltid varit nära mitt hjärta och sen 2014, då jag besökte Costa del Sol första gången med min flickvän, har det varit en dröm att flytta permanent utomlands. Det var under denna resa som jag första gången börja drömma om att jobba på fastighetsbranschen.

Utbildningen Bachelor in Business Administration med inlärningsmetodiken ”learning by doing” där vi som studerande måst skapa ett företag och driva det under hela studiernas gång gav mig omfattande kunskaper inom företagsverksamhet, ledarskap och marknadsföring. Företaget specialiserade sig mot evenemangsbranschen och som bäst ordnade vi över 650 evenemang på ett år. De sista åren omstrukturerade jag företaget så att jag kunde jobba på distans från Spanien. Omstruktureringsprocessen gav mig ytterligare erfarenhet och kunskaper i hur man kan leda och utveckla företag. Samtidigt möjliggjorde det att jag och min flickvän kunde bo utomlands och testa vilket område som kändes bäst för oss. Vi började med 6 månader på kanarieöarna varefter städer som Sevilla, Alicante, Torrevieja, Almeria och Benalmádena blev bekanta för oss.

2019 uppfyllde jag långvariga drömmen och börja som mäklare på solkusten.

Vad gör dig till en duktig kontorschef?

Jag känner att min tidigare erfarenhet från att driva eget företag och min uppväxt har gett mig rätta färdigheter för att kunna både driva och utveckla vårt kontor till kustens bästa mäklarbyrå. Både för personal, samarbetare och såklart kunder.

Min vision är att skapa ett så helhetsfullt ekosystem med fokus på detaljer så att SkandiaMäklarna Fuengirola är ett klockrent val för kunder, teammedlemmar och samarbetspartners.

Varför trivs du så bra på Costa del Sol?

Klimatet är det som hämta mig hit, men livsstilen, idrottsmöjligheter och naturen är det som fick mig att stanna. Att kunna njuta av vågornas ljud året runt, att kunna idrotta alla möjliga idrottsgrenar (även vintersporter) utan att behöva oroa sig över om vädret förstör stämningen eller icke, och att kunna ta långa promenader med vår adopterade hund i bergen till solnedgång är faktorer som definierar livskvalitet åt mig.