Karolina Christiernsson

Karolina Christiernsson

Fastighetsmäklare
karolina.christiernsson [at] skandiamaklarna.se

Ständigt möts vi av val i livet! Vissa är ganska obetydliga medan andra kan komma att påverka hela vår livssituation, vardag och ekonomi. Tre ord som jag vill att du som kund hos mig ska uppleva är tillit, förtroende och ett stort engagemang. Att få möjligheten att hjälpa till i det som för många är den viktigaste affären i livet är stort. Jag har själv sålt, köpt och även tillsammans med min familj byggt nytt boende här i Haninge. Därför förstår jag vikten av att just hitta rätt mäklare när man står inför en bostadsförsäljning. Med ett stort intresse, lång erfarenhet och ett skarpt öga för färg och form ger jag er mina bästa tips för att bostaden ska se så bra ut som möjligt inför fotograferingen. Det personliga mötet med försäljning i fokus och att alltid finnas tillhands för just er triggar mig. Jag älskar att träffa nya människor och skapa nya relationer. För mig är alla affärsmöten lika unika och ingen är den andra lik. Jag gör ingen skillnad på en stor eller liten bostadsaffär. Med min livserfarenhet och lokalkännedom kommer ni känna er trygga genom hela bostadsaffären och få det bästa slutresultatet! Jag vet hur viktigt det är att göra rätt val av mäklare. Det handlar om er framtid. Jag ser fram emot ett samarbete där vi tillsammans kommer lyfta fram er bostad från sin bästa sida.

4.8 av 5 i betyg från 51 kunder via RECO

"Vi har köpt en villa genom Karolina och sålt vår villa genom henne. Hon sålde även fars villa. Mycket proffsigt och trevligt bemötande och hon lyckades väl med sina uppdrag i en vikande marknad.
— Advokatbyrån Hellgren L"

Läs fler rekommendationer

4.9 av 5 i betyg från 21 kunder via Hittamäklare

"I början tyckte vi hon nervärderade vårt radhus, men kom tillbaka på slutet på ett mycket bra sätt. Vi är nöjda med försäljningen av vårt hus"

Läs rekommendationer