Karl Nordström

Karl Nordström

Fastighetsmäklare
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte är något som kommer gratis. För att genomföra en lyckad bostadsaffär oavsett marknadssituation krävs en genomtänkt strategi och ett målinriktat arbete. I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag driven, hängiven och resultatfokuserad. Tillsammans med mina kunder skapar jag alltid en plan över samtliga steg under försäljningsprocessen med ett slutmål utifrån just deras situation som utgör fokus hela vägen fram till kontraktsskrivning. Med ett personligt engagemang, en positiv inställning och ambition att kvalitetssäkra alla steg i försäljningsprocessen för att överträffa mina kunders förväntningar ger jag guidning för att genomföra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt.
Med mig som fastighetsmäklare får ni en ambitiös, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter sina kunders behov och målbild som högsta prioritet.
Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd. Jag finns alltid tillgänglig!

Bästa hälsningar
Karl Nordström
070 - 958 19 57
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

5 av 5 i betyg från 107 kunder via Hittamäklare

"Karl gjorde ett kanonjobb med vår försäljning och ordnade ett slutpris vi var mycket nöjda med. Med ett stort driv och mycket energi visade Karl även väldigt god kännedom om marknaden och området samt blixtsnabb kommunikation hela dygnet, alla dagar. Lika snabbt gick försäljningen som blev av innan annonsen ens publicerades på Hemnet pga att Karl hade kontakt med spekulanter som han visste sökte denna lägenhetstyp. Skulle varmt rekommendera Karl för er försäljning! Tack för gott samarbete!"

Läs rekommendationer