Karl Nordström

Karl Nordström

Fastighetsmäklare
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Karl Nordström och jag har lyxen att arbeta med jobbet som jag drömt om sedan högstadiet. I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag enormt driven, resultatinriktad och jag lägger stor vikt vid att ha nöjda kunder gentemot såväl säljare som köpare.

Med personligt engagemang i varje enskilt moment i försäljningsprocessen och ambition att alltid överträffa förväntan kommer jag med en ständigt positiv inställning guida er till att göra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt utifrån just er situation.

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det även i ryggmärgen att resultat inte är något man får gratis, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Välkommen att kontakta mig oavsett om du går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd. Hos mig står alltid dörren öppen!

070-9581957
Karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

4.8 av 5 i betyg från 5 kunder via Hittamäklare

"Otroligt engagerad. Jag var missnöjd med fotograferingen vilket var något Karl tog på största allvar och löste på bara några dagar. Totalt sett mycket nöjd med försäljningen trots en trög marknad."

Läs rekommendationer