Karl Nordström

Karl Nordström

Fastighetsmäklare
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte är något som kommer gratis. För att genomföra en lyckad bostadsaffär oavsett marknadssituation krävs en genomtänkt strategi och ett målinriktat arbete. I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag driven, hängiven och resultatfokuserad. Tillsammans med mina kunder skapar jag alltid en plan över samtliga steg under försäljningsprocessen med ett slutmål utifrån just deras situation som utgör fokus hela vägen fram till kontraktsskrivning. Med ett personligt engagemang, en positiv inställning och ambition att kvalitetssäkra alla steg i försäljningsprocessen för att överträffa mina kunders förväntningar ger jag guidning för att genomföra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt.
Med mig som fastighetsmäklare får ni en ambitiös, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter sina kunders behov och målbild som högsta prioritet.
Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd. Jag finns alltid tillgänglig!

Bästa hälsningar
Karl Nordström
070 - 958 19 57
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

4.9 av 5 i betyg från 129 kunder via Hittamäklare

"Jag och mina syskon har sålt vår mammas lägenhet via Karl. En bättre mäklare i denna situation hade vi inte kunnat fått. Karl har från första samtalet känts som han verkligen tycker om vad han gör, och han gör det fantastiskt. Han har driv, entusiasm och en glädje i sitt arbete som smittar av sig och jag bestämde efter två meningar i telefonen, han ska vi ha. Karl har varit snabb att svara på sms och ville jag fråga något på telefon har han hört av sig så fort han kunnat. Jag har fått snabb information och aldrig känt mig utanför processen. Dessutom fick vi ett pris långt över det vi räknat med. Jag rekommenderar honom varmt "

Läs rekommendationer