Karl Nordström

Karl Nordström

Fastighetsmäklare
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte är något som kommer gratis. För att genomföra en lyckad bostadsaffär oavsett marknadssituation krävs en genomtänkt strategi och ett målinriktat arbete. I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag driven, hängiven och resultatfokuserad. Tillsammans med mina kunder skapar jag alltid en plan över samtliga steg under försäljningsprocessen med ett slutmål utifrån just deras situation som utgör fokus hela vägen fram till kontraktsskrivning. Med ett personligt engagemang, en positiv inställning och ambition att kvalitetssäkra alla steg i försäljningsprocessen för att överträffa mina kunders förväntningar ger jag guidning för att genomföra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt.
Med mig som fastighetsmäklare får ni en ambitiös, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter sina kunders behov och målbild som högsta prioritet.
Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd. Jag finns alltid tillgänglig!

Bästa hälsningar
Karl Nordström
070 - 958 19 57
karl.nordstrom [at] skandiamaklarna.se

5 av 5 i betyg från 21 kunder via Hittamäklare

"Karl är en lyhörd, engagerad och professionell mäklare. Under hela försäljningsprocessen har jag fått snabb återkoppling och blivit uppdaterad över vad som händer/ska hända. Något som jag verkligen uppskattar är att Karls strategi för försäljningen var väl genomtänkt och professionellt utförd. I övrigt är Karl en mycket ödmjuk och trevlig person som är lätt att bolla frågor och funderingar med. "

Läs rekommendationer