Kamilla Hägertz

Kamilla Hägertz

Fastighetsmäklare
kamilla.hagertz [at] skandiamaklarna.se

Ska man gå från bilar till bostäder ska man gå från Mercedes till SkandiaMäklarna. Efter en extraordinär säljkarriär, där Kamilla alltid blivit headhuntad till nya roller, ville hon välja själv den här gången. Sagt och gjort. Efter avslutad fastighetsmäklarutbildning erbjuder hon idag sin kunskap, erfarenhet och försäljningstalang till Västerås bostadsmarknad.

Kamilla kommer ursprungligen från Skåne, men har bott i Västerås sedan 2007. En av hennes superkrafter är den starka och genuina personligheten, som delvis kommer från en tuff uppväxt. Hon är driven, lyhörd, kreativ och duktig på att bygga relationer. Kunden ska alltid vara i centrum vid försäljning, enligt Kamilla. Det gäller både premiumbilar och bostäder.

Ledig tid hemma används ofta till träning av olika slag. Kamilla och hennes sambo tycker också om att vara i fritidshuset i Idre, där de vandrar och cyklar mountainbike. Även utlandsresor står högt i kurs, gärna till favoritstäderna Alicante eller Berlin. Kamillas personlighet och bakgrund har gjort henne till en inspirationskälla och ibland även coach för andra. Ingenting är omöjligt om man gör sitt bästa, jobbar hårt och blickar framåt!