Kajsa Kromnér

Kajsa Kromnér

Säljkoordinator
kajsa.kromner [at] skandiamaklarna.se

Jag brinner för service, kreativitet och positivitet. Så på SkandiaMäklarna Trosa/Gnesta trivs jag väldigt mycket. Här får jag ge hög service i en kreativ miljö och i ett positivt sammanhang.
Här arbetar vi efter ledorden; välkomnande, personligt, kvalité, roligt och framåtanda. Vi har kul på jobbet tillsammans, vilket smittar av oss i våra kundmöten. Det är tryggt och välkomnande att sälja med oss då vi erbjuder dig högsta service i alla steg. Hos oss ska du vara säker på att göra den bästa och tryggaste affären.

Som sälj- och marknadskoordinator arbetar jag med många olika roliga saker. Jag ser bl.a. till att vi arbetar kreativt och unikt med vår marknadsföring, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en maximal exponering på annonsmarknaden. Idag är det viktigt att du sätter ett avtryck på den digitala marknaden för att nå ut. Och det gör vi genom att ha ett personligt och tilltalande sätt i våra digitala kanaler.

Jag har också god kunskap och erfarenhet av form och design, så det är mig du möter vid vår homestyling-konsultation. Under en timmes tid kommer jag hem till dig och ger dig enkla förslag och tips på hur du kan förstärka din inredning och därmed öka ditt värde inför din försäljning. En timmes homestyling-konsultation med mig ingår i vårt arvode. Hur bra som helst!

När jag inte arbetar reser jag gärna till London för storstadspuls eller drar till skogs för härlig MTB-cykling med min familj. Jag tackar inte heller nej till ett hälso-pass eller en god middag i gott sällskap. 

Ring mig gärna så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär! Gilla gärna oss också på Instagram eller Facebook! Du hittar oss på SkandiaMäklarna Trosa/Gnesta.

 

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy