Julia Salomonsson

Julia Salomonsson

Fastighetsmäklare
julia.salomonsson [at] skandiamaklarna.se

Med ett stort intresse för bostäder i alla former och en förkärlek för utmaningar har jag hittat hem i yrket som fastighetsmäklare. I grund och botten är jag en norrlandstjej som numera är bosatt i Uppsala och här känner jag mig som hemma.

För mig som mäklare är det otroligt viktigt att på ett lyhört och ödmjukt sätt lyssna på dina behov och styra mitt arbete därefter. Genom ett stort personligt engagemang och driv kommer jag leda dig genom hela förmedlingsprocessen, med fokus på att uppnå bästa möjliga resultat för dig som kund.

Jag ser bostadsmarknaden och allt som hör därtill som min hemmaplan. Därför är du alltid varmt välkommen att kontakta mig med dina funderingar, oavsett om det gäller en värdering, försäljning eller köp av bostad!

5 av 5 i betyg från 14 kunder via Hittamäklare

"Julia är en fantastisk mäklare. Med huvudet högt och blicken varm gör hon allt och lite till för att processen ska bli så bra som möjligt. ”Inga frågor är dumma frågor” sa hon, och så bara löste hon allt - med en professionell lätthet som inte går att läsa sig till. Vi är både imponerade och tacksamma. Jag skulle rekommendera Julia tusen gånger om! "

Läs rekommendationer