Julia Salomonsson

Julia Salomonsson

Fastighetsmäklare
julia.salomonsson [at] skandiamaklarna.se

Med ett stort intresse för bostäder i alla former och en förkärlek för utmaningar har jag hittat hem i yrket som fastighetsmäklare. I grund och botten är jag en norrlandstjej som numera är bosatt i Uppsala och här känner jag mig som hemma.

För mig som mäklare är det otroligt viktigt att på ett lyhört och ödmjukt sätt lyssna på dina behov och styra mitt arbete därefter. Genom ett stort personligt engagemang och driv kommer jag leda dig genom hela förmedlingsprocessen, med fokus på att uppnå bästa möjliga resultat för dig som kund.

Jag ser bostadsmarknaden och allt som hör därtill som min hemmaplan. Därför är du alltid varmt välkommen att kontakta mig med dina funderingar, oavsett om det gäller en värdering, försäljning eller köp av bostad!

5 av 5 i betyg från 8 kunder via Hittamäklare

"Julia är en superduktig mäklare som är väldigt engagerad i det hon gör. Positiv, förtroendeingivande, och så himla trevlig. Det gjorde hela säljprocessen väldigt rolig! Julia har överlag varit otroligt hjälpsam med alla saker som försäljningen innebär och jag är väldigt nöjd med slutpriset! Fantastiskt arbete rakt igenom :) "

Läs rekommendationer