Julia Häggström

Julia Häggström

Fastighetsmäklare
julia.haggstrom [at] skandiamaklarna.se

Välkommen hit!

Mitt namn är Julia Häggström och arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Jag förmedlar bostäder i Årsta, Stureby, Östberga, Älvsjö, Bandhagen och Fruängen.

Jag är född och uppvuxen i Skellefteå där jag bodde framtill 2018 då min nyfikenhet på livet fick mig att bosätta mig i Norge. Efter ett år lockade mäklarstudierna hem mig till Sverige igen där jag studerade vid Högskolan i Gävle under tre års tid.

Som mäklare är jag lyhörd, engagerad och värnar om en stark kundnöjdhet. Dessa egenskaper värdesätter jag högt i min yrkesroll då jag vill tro att samtliga delar är viktiga för att nå en lyckad bostadsaffär. För mig är kvalitét viktigare än kvantitet där jag ser förmedlingsprocessen som en gemensam resa genom din kanske livs största affär. Av detta blir en ödmjuk och förtroendebaserad relation av yttersta vikt för att på bästa sätt kunna möta dina förväntningar, behov och önskemål.

Med bakgrund mot mitt träningsintresse drivs jag av att se resultat och nå önskade målsättningar. Detta återspeglas även i mitt sätt att arbeta då jag, efter att ha arbetat inom flertalet olika branscher genom åren, lagt märke till att hårt arbete alltid lönar sig!

Går du i säljtankar, har funderingar kring dagens bostadsmarknad eller vill veta vad din bostad är värd? Tveka då inte på att kontakta mig så hittar jag den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar!