Josephine Lundmark

Josephine Lundmark

Fastighetsmäklare
josephine.lundmark [at] skandiamaklarna.se

Att få arbeta som fastighetsmäklare har varit min dröm sedan jag var liten och idag har jag förmånen att få arbeta med mitt drömyrke.

Med ett personligt engagemang och en toppkänsla för kundvård samt försäljning kommer jag vägleda er genom er bostadsförsäljning. Mitt mål är att ge er de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Jag är en person som presterar lite mer, är extremt noggrann och lämnar inget åt slumpen. För mig är varje bostadsaffär unik och med min målmedvetenhet, kunskap och driv ska jag se till att vi gör er största affär till er bästa affär.

Jag är född och uppvuxen i Linköping vilket ger mig bra lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är en social person som tycker om att röra på mig och försöker alltid att se möjligheter i utmaningar. För mig är det viktigt med förtroende, transparens och en positiv attityd i mina relationer, både privata som kundrelationer.

Med värme och glädje ser jag fram emot att få äran att lära känna er och förmedla er bostad.

4.9 av 5 i betyg från 39 kunder via Hittamäklare

"Väldigt nöjda. Professionell, tillgänglig och trevlig. Skulle varmt rekommendera henne och vi är så nöjda att vi kommer använda henne vid framtida försäljning."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Josephine Lundmark

Ta del av vår integritetspolicy