Josefin Wernström

Josefine Wernström

Fastighetsmäklare
josefine.wernstrom [at] skandiamaklarna.se

Välkommen hit!

Mitt namn är Josefine Wernström och jobbar som fastighetsmäklare i Älvsjö, Fruängen, Solberga, Västberga. Jag har bott i Älvsjö i över 25 år och är väldigt stolt över att jobba där jag är uppvuxen. Idag bor jag i Hägersten sedan två år tillbaka.

Jag som mäklare är personlig och färgstark. Förtroende är A och O och det är inget man tränar sig till. Det kommer genuint när man bryr sig. Jag kommer finnas där för dig som stöd men också ta hand dina intressenter och behandla alla som din nästa köpare. Vikten av att välja en mäklare som faktiskt bryr sig om dig och din bostadsaffär är stor. Att jag bott i området jag säljer i har visat sig vara en stor fördel. Att ha gått på områdets skolor och veta om alla smultronställen som området bjuder på har varit ett vinnande koncept!

Jag ger alltid 100% i mina försäljningar och drivs av att alltid slå förväntningarna som finns hos både dig som säljare och även mig själv som mäklare.

5 av 5 i betyg från 13 kunder via Hittamäklare

"Vi är mycket nöjda med Josefine. Hon är mycket professionell, välstrukturerad och duktig på att förstå och arbeta med människor. Josefine är proaktiv i sin kommunikation, och har skapat en trygghet för oss under hela säljprocessen (vilket har varit särskilt viktigt då vi är första gångs säljare). Utöver det kan hon sitt område väldigt bra och det märks att hon trivs med sitt arbete."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Josefine Wernström

Ta del av vår integritetspolicy