Josefin Wernström

Josefine Wernström

Fastighetsmäklare
josefine.wernstrom [at] skandiamaklarna.se

Välkommen hit!

Mitt namn är Josefine Wernström och jobbar som fastighetsmäklare i Älvsjö, Fruängen, Solberga, Västberga. Jag har bott i Älvsjö i över 25 år och är väldigt stolt över att jobba där jag är uppvuxen. Idag bor jag i Hägersten sedan två år tillbaka.

Jag som mäklare är personlig och färgstark. Förtroende är A och O och det är inget man tränar sig till. Det kommer genuint när man bryr sig. Jag kommer finnas där för dig som stöd men också ta hand dina intressenter och behandla alla som din nästa köpare. Vikten av att välja en mäklare som faktiskt bryr sig om dig och din bostadsaffär är stor. Att jag bott i området jag säljer i har visat sig vara en stor fördel. Att ha gått på områdets skolor och veta om alla smultronställen som området bjuder på har varit ett vinnande koncept!

Jag ger alltid 100% i mina försäljningar och drivs av att alltid slå förväntningarna som finns hos både dig som säljare och även mig själv som mäklare.

5 av 5 i betyg från 7 kunder via Hittamäklare

"Inledningsvis upplevde jag att hon var lite övernitisk och gav mer information än vad jag behövde. Lite nervöst första intryck. Kände dock allteftersom att hennes ansträngningar och arbetsinsats för mitt bästa var 100% ärligt och inkännande. Vårt firande när affären gick i lås var superhäftigt. Är jättenöjd med insatsen!!!"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Josefine Wernström

Ta del av vår integritetspolicy