Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki

Fastighetsmäklare
johanna.peltomaki [at] skandiamaklarna.se

Hej!

Jag har varit verksam fastighetsmäklare i kommunen sedan 2014 och har sedan dess förmedlat bostadsrätter och villor i alla prisklasser. Jag har erfarenhet av att samarbeta med juridiska personer och har fått förtroendet av olika bostadsrättsföreningar att hjälpa dem omvandla hyresrätter till bostadsrätter samt att sälja nybyggda lägenheter i befintliga föreningar.

2016 Flest antal publicerade bostäder i Danderyds kommun
2016 Flest rekommendationer för alla fastighetsmäklare som är verksamma i Danderyds kommun
Enligt statistik från HittaMäklare och Booli

Under mina år som fastighetsmäklare har jag samlat på mig ett stort kontaktnät och erfarenhet, något som skett i en både snabb och långsam marknad. Jag är inte rädd för att tänka nytt eller annorlunda och det är något som jag tror är en av framgångarna i mina affärer. När marknaden är föränderlig är det viktigt att man som fastighetsmäklare är uthållig och vågar agera med rätt strategi. Jag ser mig och mina uppdragsgivare som ett team, en försäljning gör vi nämligen tillsammans där det krävs ett ömsesidigt engagemang. Vi ska tillsammans skapa en gynnsam affär och finna en nöjd köpare. Hur vi gör det planerar jag och planen bygger på hur din situation ser ut.

Nedan finns några kommentarer från köpare och säljare 2018. Varmt välkommen att lyssna på mitt deltagande i ett podavsnitt om att buda och köpa bostadsrätt, se länk nedan. Du är också varmt välkommen att kontakta mig om du vill köpa bostad eller samarbeta med mig.

”Återkoppling är Johannas mellannamn. Professionell och affärsmässig. Lyhörd, proaktiv. Alltid med ett leende på läpparna. Jag rekommenderar Johanna varmt!”

”Jag har varit i kontakt med Johanna förut. Vet att hon kommer att göra sitt allra bästa för mig som kund. Hon kommer att jobba hårt för min försäljning. Hennes engagemang och proffsighet är anledningen till att jag valde henne som mäklare”

” Det som gjorde att vi valde Johanna som mäklare var hennes självförtroende och tuffa förhandlingsförmåga. Hon höll oss välinformerade under hela processen och delgav oss information löpande på en mycket detaljerad nivå. Detta uppskattades från vår sida och fick oss att känna hos helt delaktiga i allt. Hon lyckades sälja in sig själv från start och uppfyllde minst sagt våra förväntningar på henne som mäklare

”Johanna har agerat proffesionellt, mycket vänligt och med ett lugn som jag tycker är ovanligt bland de mäklare jag mött. Stort tack till henne för all hjälp!!”

”Väldigt professionell och mån om kundens bästa och gav sig an på att det skulle bli en bra affär för alla parter! Mycket nöjd!”

https://blogg.svenskfast.se/boende/podcast-koll-pa-laget-del-4-att-buda-...