Joakim Karlsson

Joakim Karlsson

Fastighetsmäklare
joakim.karlsson [at] skandiamaklarna.se

Jag har alltid haft ett genuint intresse för arkitektur, design och möten med människor. Just därför valde jag att bli mäklare. Jag har även hunnit att renovera några hus och vet hur det är att vara både säljare och köpare. Att få förmedla en bostad är ett stort förtroende och privilegium för mig där ingenting får lämnas åt slumpen.

Mitt mål är göra just din affär till den mest fördelaktigaste, oavsett om du säljer eller köper. Vi kommer alla med olika känslor inför förändring och för mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och lyssnade på genom hela processen. Under hela mitt liv har jag haft förmånen att få resa och träffa människor från världens alla hörn vilket har gett mig ett brett perspektiv och förståelse för olika livssituationer.

Jag är givetvis också en tävlingsmänniska och utmanar mig själv att utvecklas och alltid göra lite bättre. Jag är transparant och ärlig i min kommunikation, för att du som säljare ska få de bästa chanserna att visa din bostads bästa sida, och för dig som köpare ska hitta rätt boende.

När du vänder dig till mig för en värdering, försäljning eller om du bara går i tankar på att förändra din boendesituation och behöver konsultation, möts du av en prestigelös och professionell mäklare, med glimten i ögat, född och uppvuxen i Linköping som har lokalkännedomen från norr till söder i Östergötland.
Eftersom jag är nöjd först då både säljare och köpare lämnar kontraktsbordet med en bra känsla i magen och ett leende på läpparna är min förhoppning att även du snart blir en av dem som rekommenderar mig vidare.

4.9 av 5 i betyg från 8 kunder via Hittamäklare

"Trevlig mäklare som var lätt att samarbeta med."

Läs rekommendationer