Jessica Liv

Jessica Liv

Fastighetsmäklare
jessica.liv [at] skandiamaklarna.se

Att arbeta som fastighetsmäklare har varit min dröm i över 10 år. Under åren har jag samlat på mig en stor kunskap inom försäljning, kommunikation och försäkring. Jag har ett stort intresse för resultatinriktad försäljning samt mötet med nya människor, bostäder och inredning. Mina bästa egenskaper är att jag är problemlösande, engagerad, effektiv och har en förmåga att fånga upp detaljer som skapar den där lilla extra kundnöjdheten.

Du som kund är mitt fokus och jag kommer såklart inte att vara nöjd förrän jag vet att du är nöjd med min insats. I mitt arbetssätt är jag målmedveten, kommunikativ och tydlig. Det ger dig extra trygghet när du anlitar mig, för när du anlitar mig kan jag lova en affär utan frågetecken. Tillsammans med min erfarenhet och kunskap kommer vi att hitta vägen till just din lyckade bostadsaffär, oavsett om det handlar om en dröm som förverkligas eller livet som förändras. Välkommen att höra av dig för en smidig bostadsaffär.

4.8 av 5 i betyg från 6 kunder via Hittamäklare

"Vi är väldigt nöjda med SkandiaMäklarna och speciellt med mäklaren Jessica Liv i Sundsvall som sålde vår bostadsrätt. Jessica är en engagerad mäklare som är lyhörd, lätt att få tag i och som återkopplar snabbt samt är otroligt effektiv. Det kändes seriöst, tryggt och säkert hela vägen och vi kan varmt rekommendera henne för alla som går i säljartankar."

Läs rekommendationer