Jesper Lind

Jesper Lind

Fastighetsmäklare
jesper.lind [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Jesper Lind och jag har förmånen att få jobba som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

Jag är uppvuxen på Ekerö, men har även varit bosatt i bland annat Nynäshamn och Kiruna. Sommaren 2016 flyttade jag till den vackra staden Eskilstuna vilket jag är otroligt glad och tacksam för då jag trivs otroligt bra här.

Jag har jobbat på SkandiaMäklarna som mäklarassistent sedan december 2016. Jag trivs otroligt bra på mitt jobb och jag ser det som en förmån att få jobba med så duktiga och trevliga kollegor.  Valet att ta steget till att läsa vidare till fastighetsmäklare kändes naturligt. Jag kombinerade studierna med att jobba heltid samt även spela hockey på hög nivå. Detta har gett mig en stor erfarenhet av hårt jobb i kombination med målmedvetenhet vilket jag kommer ta med mig i min nya roll som fastighetsmäklare.

Det viktigaste för mig kommer alltid att vara att både köpare och säljare är nöjda under och efter affären samt att mina kunder alltid känner sig trygga med mig som mäklare. Jag som fastighetsmäklare och även som person sätter ärlighet, transparens, tydlighet och trygghet i centrum. Det stora målet för mig efter varje avslutad affär är att du som kund ska vilja rekommendera mig till vänner, bekanta och även vilja anlita mig igen.

Att köpa eller sälja din bostad är ett av livets största beslut och en av de viktigaste affärerna du kommer att göra. Det är därför ett privilegium att få hjälpa till och finnas där för vägledning i just din affär oavsett vart i livet du befinner dig.

Jag förmedlar villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter samt nyproduktion.

Funderar du på att förändra ditt boende, vill veta marknadsvärdet på din bostad eller kanske bara har funderingar kring bostadsmarknaden? Kontakta mig för ett första möte så skall jag förklara hur vi jobbar och hur vi tillsammans skall göra din bostadsaffär till din bästa affär! 

Tidigare meriter:
Nominerad till årets mäklarassistent år 2018 inom SkandiaMäklarna

4.9 av 5 i betyg från 116 kunder via Hittamäklare

"Gick kanske lite fortare med allt än vad vi tänkt. Men slutet gott allting gott. "

Läs rekommendationer