Jan-Erik Claesson

Jan-Erik Claesson

Fastighetsmäklare
jan-erik.claesson [at] skandiamaklarna.se

Jag är född och uppvuxen i Näsbypark, Ensta i Täby och har förutom ett ungdomsår i Stockholm City varit Sveriges bästa kommun, Täby, trogen. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med försäljning varav de senaste 25 åren som framgångsrik fastighetsmäklare förmedlat över 1000 fastigheter, bostadsrätter och tomter bara i Täby.

Genom mina gedigna säljutbildningar och långa säljerfarenhet törs jag säga att det jag inte vet om försäljning troligtvis inte är värt att veta. Jag har förutom fastighetsmäklarexamen även utbildning i att förmedla kommersiella fastigheter och genomgått Mäklarsamfundets auktorisationsutbildning samt framgångsrikt drivit 3 fastighetsmäklarkontor.

Mitt mål är alltid att ha nöjda köpare och säljare och genomföra bostadsaffären på ett tryggt och professionellt sätt. År efter år har jag legat mycket högt i kundnöjdhet från både säljare och köpare vilket gör att mina kunder, banker och andra samarbetspartner rekommenderar mig vidare. På min fritid går jag gärna långa hundpromenader i vårt vackra Täby, tränar och besöker spännande resmål. Söker du en erfaren, kunnig och hungrig mäklare med glimten i ögat har du hittat rätt.

Varmt välkommen att kontakta mig för en första förutsättningslös diskussion kring ert boende

4.9 av 5 i betyg från 63 kunder via Hittamäklare

"Jan-Erik är en mycket erfaren och skicklig mäklare som kan sin sak!"

Läs rekommendationer