Isabella Lindell

Isabella Lindell

Fastighetsmäklare
isabella.lindell [at] skandiamaklarna.se

Med fem års erfarenhet av försäljning i ryggen och en position som internationell försäljningschef har jag nu hittat hem till mitt drömjobb som fastighetsmäklare.

Med mig som mäklare kommer jag hjälpa dig med ditt livs största affär genom mitt personliga engagemang, positiva inställning och ödmjukhet. Du som både säljare och köpare ska uppnå maximal kundnöjdhet är det jag drivs av och jag ser alltid till att göra det lilla extra för dig som kund!

Vill ni ha en nytänkande, driven mäklare som alltid kommer göra det lilla extra för dig tveka inte på att slå mig en signal. Vare sig du går i säljtankar eller bara vill fråga om råd.

5 av 5 i betyg från 22 kunder via Hittamäklare

"Isabella är en stjärna! Från start till slut var hon engagerad, lyhörd både till vad jag som säljare tänkte och analyserade marknaden och läget perfekt. Hon var lugn och trygg genom hela processen och var noga med att det var kvalitet på såväl annons, informationsblad och lägenhetsskick för visningar vilket var skönt som säljare att kunna luta sig tillbaka lite. Kan varmt rekommendera Isabella som mäklare!"

Läs rekommendationer