Hani Dowm

Hani Dowm

Fastighetsmäklare
hani.dowm [at] skandiamaklarna.se

Jag är i grund och botten utbildad företagsekonom med en inriktning på internationell marknadsföring. 2020 tog jag tag i min dröm och studerade till fastighetsmäklare på Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Med en flerårig erfarenhet inom banksektorn och servicebranschen är exceptionell service i alla lägen en självklarhet för mig att erbjuda dig som kund. Mitt genuina intresse för att bygga relationer är något som följt med mig sen barnsben och gett mig fördelen att ha kunnat skapa det breda kontaktnätet jag har idag. Vidare kan jag med en ödmjukhet kalla mig själv för expert inom Eskilstuna då jag är född och uppvuxen i denna underbara stad. Alla dessa faktorer bidrar till stora förutsättningar att kunna knyta ihop köpare och säljare och samtidigt erbjuda en tillfredställande fastighetsmäklartjänst.

Det som utmärker mig förutom mitt stora personliga engagemang och expertis inom olika kunskapsområden, ett nytänkande och kreativt förhållningsätt.
Mitt mål är att alltid kunna övertrumfa kundens förväntningar och därför kan du som kund alltid förvänta dig 100% i varje affär.

Kontakta gärna mig för ett förutsättningslöst möte, så kan vi tillsammans gå igenom frågor och funderingar och eventuellt diskutera din bostadsaffär.

Språk

Svenska, Engelska, Arabiska, Syrianska

4.9 av 5 i betyg från 66 kunder via Hittamäklare

"Allt gick enligt plan, en smidig och enkel försäljning. Mycket nöjd! "

Läs rekommendationer