Gustav Håkansson

Gustav Håkansson

Franchisetagare
gustav.hakansson [at] skandiamaklarna.com

Mitt namn är Gustav Håkansson och jag började min karriär som fastighetsmäklare 2014 i Torrevieja.

Efter flera år av erfarenhet på den spanska marknaden flyttade jag till Fuengirola och blev franchisetagare för SkandiaMäklarna och sedan även för Torrevieja.

Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska med hjärtat på rätt ställe.

För mig som mäklare anser jag att man måste vara en bra lyssnare och ta hänsyn till vad den andra parten verkligen är ute efter och behöver.

En stark egenskap hos mig är att jag aldrig tummar på kvalitén, det kan man se i allt jag gör och det är en bidragande faktor till att jag blivit utsedd till både årets ledare och årets mäklare.

En lyckad affär är alltid när alla är nöjda och det är något jag alltid strävar efter att uppnå. För mig är det en ständig drivkraft att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Jag lägger väldigt stor vikt vid att göra ett riktigt bra arbete, vara påläst, kunna lagar och förordningar och arbeta med uppföljning till mina kunder.

Vad gör jag då när jag inte arbetar?

Man kan hitta mig på bland annat golfbanan med vänner, på paddelbanan eller vid någon mysig restaurang. Den spanska livsstilen och klimatet passar mig perfekt eftersom jag gillar att vara igång och alltid hitta på något nytt. Trots att mina helger ofta spenderas med olika äventyr i Costa del Sol och runt om så anser jag fortfarande att jag har en hel del att utforska. Det är en orsak till att jag valt att bo i här, det finns alltid något nytt att se.

Värdera din bostad med Gustav Håkansson

Ta del av vår integritetspolicy