Filip Savic

Filip Savic

Fastighetsmäklare
filip.savic [at] skandiamaklarna.se

Hallå där! Mitt namn är Filip Savic. Är du på jakt efter en tillgänglig, driven och resultatfokuserad mäklare? Då har du kommit helt rätt. Fastigheter och bostadsbranschen är min stora passion i livet och jag har nu förmånen att också arbeta med det. För mig är det en ära att få förtroendet till att förmedla Ert livsverk och att hitta Ert drömboende!

Jag är uppvuxen i Linköping vilket ger mig privilegiet att ha en god lokalkännedom och ett stort nätverk. Med mitt stora affärssinne och resultatfokus är jag rätt mäklare för dig som ställer höga krav och engagemang genom din bostadsaffär.

Varje affär drivs med tre gyllene K- Kvalitet, Kreativitet och Kunskap. På vägen till en framgångsrik affär skapar vi en god relation och en tillit så att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Linköping. Går du i sälj- eller värderingstankar? Letar du efter ditt drömboende? Tveka inte på att kontakta mig, ingen fråga är för liten eller för stor.

Välkommen!

5 av 5 i betyg från 22 kunder via Hittamäklare

"Mycket nöjd med Filip som mäklare och kan varmt rekommendera honom till fler. Filip är en engagerad och driven mäklare samt alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. "

Läs rekommendationer