Filip Resare

Filip Resare

Fastighetsmäklare
filip.resare [at] skandiamaklarna.se

Jag heter Filip Resare och har fått äran att jobba som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. För några år sedan så flyttade jag till Eskilstuna från Strängnäs, något som jag ångrar att jag inte gjorde tidigare. Jag har erfarenhet av försäljning och service. Är fokuserad, målriktad och alltid på hugget.

I rollen som fastighetsmäklare är det för mig A och O att medföra trygghet, att besvara alla frågetecken som uppstår. Därför är det en självklarhet för mig att på alla sätt bidra till att få till en lyckad affär, det handlar kanske om en av livets största affärer. Jag känner mig hedrad att få hjälpa just dig!

Om du söker efter en mäklare som har ett otroligt driv, sätter kunden i fokus och gör allt i sin makt för att bemöta de krav och önskemål som uppkommer? Tveka inte att höra av dig. Du kommer inte att bli besviken.

4.9 av 5 i betyg från 10 kunder via Hittamäklare

"Vi upplevde att Filip var engagerad i försäljning genom många enskilda visningar. Han uppdaterade oss kontinuerligt om intressenter och visningar. Hans naturliga och trevliga bemötande inger förtroende och han är lätt att prata med. Han såg vårt hus charm vilket också framgick i annonsen. Vi är väldigt nöjda med Filips insatser."

Läs rekommendationer