Filip Resare

Filip Resare

Fastighetsmäklare
filip.resare [at] skandiamaklarna.se

Jag heter Filip Resare och har fått äran att jobba som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. För några år sedan så flyttade jag till Eskilstuna från Strängnäs, något som jag ångrar att jag inte gjorde tidigare. Jag har erfarenhet av försäljning och service. Är fokuserad, målriktad och alltid på hugget.

I rollen som fastighetsmäklare är det för mig A och O att medföra trygghet, att besvara alla frågetecken som uppstår. Därför är det en självklarhet för mig att på alla sätt bidra till att få till en lyckad affär, det handlar kanske om en av livets största affärer. Jag känner mig hedrad att få hjälpa just dig!

Om du söker efter en mäklare som har ett otroligt driv, sätter kunden i fokus och gör allt i sin makt för att bemöta de krav och önskemål som uppkommer? Tveka inte att höra av dig. Du kommer inte att bli besviken.

4.9 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Vi sålde vårat hus med flera hundra tusen i vinst, i en tid när alla sa att det inte går att sälja! Mäklaren Filip va som att ha en kompis som hjälpte oss sälja. Han var väldigt proffisionel samtidigt som han var glad och trevlig. Allt som jag inte förstod eller funderade över tog han sig god tid att svara på och gjorde sig säker att jag förstått. Han var inte bara en bra mäklare utan en bra människa också. Vår annons va väldigt välgjord och fin! Tack så mycket för all hjälp och ditt grymma jobb!"

Läs rekommendationer