Felicia Erlingsson

Felicia Erlingsson

Säljkoordinator
Fastighetsmäklare
felicia.erlingsson [at] skandiamaklarna.se

Jag är en energifull, strukturerad och lyhörd fastighetsmäklare som älskar att knyta kontakter. Jag arbetar för att dina önskemål ska vara i fokus och att du ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Det är viktigt för mig att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du gör den kanske största affären i livet. Jag säljer både bostadsrätter, villor och tomter.

Jag är en driven person, som arbetat i butik samtidigt som jag genomfört heltidsstudier vid Karlstads universitet och klarat samtliga tentor på fastighetsekonomprogrammet. Under samma period blev jag gravid och mamma till min underbara son. Mitt driv är något jag tar med mig in i varje försäljning, där jag inte ger mig förrän mina säljare är hundra procent nöjda med affären och slutpriset.

Efter en uppväxt i Göteborg och storstadstempot flyttade jag och min familj till Örebro, där vi har hittat hem. Hemma hos oss uppskattar jag allt från mysiga middagar med familj och vänner till att måla om väggarna och inreda varje rum på nytt. Varmt välkommen att kontakta mig för rådgivning, för att diskutera värdet på er bostad eller för vägledning genom er bostadsförsäljning. Jag hjälper er att hitta hem.