Felice Ryden

Felice Ryden

Blivande fastighetsmäklare
felice.ryden [at] skandiamaklarna.se

När både ens pappa och tvillingsyster älskar mäklaryrket – och det egna siktet har varit inställt på det sedan man var liten – ja, då spelar det ingen roll att man har gjort andra saker i 32 år. Det är liksom bara dags. När Felice såg rekryteringsannonsen kände hon direkt att den talade till henne. SkandiaMäklarna sökte ju sin nästa stjärnmäklare. Idag har hon kontorets mest uppdaterade mäklarexamen, som tillsammans med hennes enorma kapacitet och energi, gör Felice till just den stjärnmäklare annonsen talade om.

Hon har arbetat i många olika serviceyrken, både i Sverige och utomlands. Hennes starka servicevilja, vetgirighet och naturliga förmåga att se och förstå människor – både i grupp och var för sig – har gjort succé på alla arbetsplatser hittills. Nu har den drabbat Västerås bostadsmarknad med full kraft. Ungefär som de 14 meter höga vågor som slog mot fiskebåten i Nordsjön, där hon jobbade för några år sen.

Fritiden tillbringar Felice helst utomhus, ofta på långa promenader med sin och tvillingsysterns spaniel Sigge. Hon tycker också om att umgås med familj och vänner, gärna över goda middagar. Men att sitta stilla för länge är inte Felices grej. Inte heller att sova bort sin tid. I likhet med Napoleon behöver hon bara 3–4 timmars sömn per natt. Det finns ju så mycket annat att göra. Att nå maximalt slutpris för din bostad till exempel.