Evelina Björk

Evelina Björk

Fastighetsmäklare
evelina.bjork [at] skandiamaklarna.se

Evelina är en ung, hungrig och driven mäklare, som tidigare har gjort både praktik och arbetat som assistent på Västeråskontoret. Efter att ha tagit sin mäklarexamen har hon idag en av kontorets mest uppdaterade utbildningar. Den kommer väl till pass i hennes uppdrag, där hon ger allt för att kunderna ska bli nöjda med sin bostadsaffär.
 
I likhet med SkandiaMäklarna som företag, har Evelina fokus på att leverera kvalitet, trygghet och transparens till både säljare och köpare. Hon har hela tiden trivts väldigt bra i Västerås-teamet, så efter examen kändes valet av arbetsgivare självklart.
 
En annan stark drivkraft i vardagen är Evelinas tävlingsinstinkt, som också har hjälpt henne att bli en duktig tennisspelare. Hon vill alltid ha roligt på jobbet, få ut något positivt av varje dag och varje personligt möte, och hela tiden utvecklas – både som mäklare och människa.

4.9 av 5 i betyg från 43 kunder via Hittamäklare

"Första gången för mej (oss) att anlita en mäklare. En positiv upplevelse hittills. Trevlig och tog sig tid att förklara saker och ting. Och sedan uppdaterade hon snabbt till oss om bud på lägenheten. Så nu har vi skrivit kontrakt. Hoppas att fortsättningen går lika smärtfritt. "

Läs rekommendationer