Evelina Björk

Evelina Björk

Fastighetsmäklare
evelina.bjork [at] skandiamaklarna.se

Evelina är en ung, hungrig och driven mäklare, som redan efter sitt första aktiva år intog en prestigefull och talande tredjeplats bland alla Västerås mäklare gällande andelen kunder som rekommenderar henne (92,6 procent).

I likhet med SkandiaMäklarna som företag, har Evelina fokus på att leverera kvalitet, trygghet och transparens till både säljare och köpare. Hon har ett enormt engagemang, stort fokus på kontinuerlig uppföljning och återkoppling, och vill göra skillnad på riktigt för sina kunder.

En annan stark drivkraft i vardagen är Evelinas tävlingsinstinkt, som också har hjälpt henne att bli en duktig tennisspelare. Hon vill alltid ha roligt på jobbet, få ut något positivt av varje dag och varje personligt möte, och hela tiden utvecklas – både som mäklare och människa.

4.9 av 5 i betyg från 61 kunder via Hittamäklare

"Otroligt nöjd! Behövde få lägenheten såld med kort varsel, Evelina kom och tittade redan samma dag som jag hörde av mig och sedan var lägenheten såld inom en vecka, och till ett riktigt bra slutpris! Evelina var lyhörd, förtroendeingivande och snabb på återkoppling, rekommenderas starkt!"

Läs rekommendationer