Evelina Ågren

Evelina Ågren

Fastighetsmäklare
evelina.agren [at] skandiamaklarna.se

”Jag har världens bästa jobb!” Hur kan jag känna annat när jag varje dag får träffa personer som vill att jag ska hjälpa dem genom en av livets största affärer? Det är ett förtroende som känns lika underbart varje gång. Just ordet ”förtroende” betyder mycket för mig. För det är kring det ordet som jag bygger alla mina affärer. Att du som kund känner förtroende för mig som mäklare mynnar ut i att vi, tillsammans, kan kryssa oss genom fastighetsaffärens alla grynnor och grund. Detta utan att du någon gång ska behöva känna dig att osäker på ditt val av mäklare. Det är mitt jobb och jag älskar det!

Jag har lång erfarenhet och är inte rädd att ta även de tuffa besluten om nöden så kräver. Du kommer att få raka svar även när svaren kanske inte är de som vi hoppades på. Om du inte kan lita på din mäklare i din bostadsaffär, vem kan du då lita på? Jag hoppas att jag får chansen att hjälpa dig till en lyckad och trygg bostadsaffär.

4.9 av 5 i betyg från 41 kunder via Hittamäklare

"Lite dålig koll på pappersarbetet samt initialt på hur annonstexten utformades , en ung mäklare utan lång erfarenhet kan dock ursäktas då hon är en mycket social och trevlig person, med lite mer erfarennhet blir hon en mycket kompetent och säljande mäklare . "

Läs rekommendationer