Eva Maria Nordström

Eva Maria Nordström

Kontorskoordinator
evamaria.nordstrom [at] skandiamaklarna.com

Mitt namn är Eva Maria och min historia med Nerja går tillbaka till slutet av 80-talet då mina föräldrar insåg att Nerja var den perfekta staden för våran familj att njuta av kommande semestrar och sommarlov.
1991 köpte de eget boende här och sedan dess har Nerja varit som ett andra hem för mig och en plats som jag kommit tillbaka till om och om igen.

Med svensk mamma och andalusisk pappa så har jag alltid haft båda kulturerna i mitt hjärta och kan relatera till varför många drömmer om att en dag ha sitt egna hem här.
Det är önskan att kunna hjälpa mina kunder finna just sitt drömhem i södra Spanien som gör mitt jobb så roligt och givande.
Jag älskar att hjälpa människor och har ett gediget intresse för mitt jobb.

Jag började på SkandiaMäklarna i slutet av 2021 med After Sale och gick sedan över till rollen som köpmäklare vilket har gjort att jag fått en bra förståelse för hur hela processen vid köp av bostad ser ut.

Efter många år i Australien så är jag tillbaka i mitt kära Nerja och bor nu centralt i stan med min sambo och våran dotter.
På min fritid tycker jag om att spendera tid med familj och vänner och bara njuta av den underbara kulturen som Andalusien och Spanien har att erbjuda.