Erika Eriksson

Erika Eriksson

Fastighetsmäklare
erika.eriksson [at] skandiamaklarna.se

Jag är född samt uppvuxen i Örebro och har studerat till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle. I och med att Örebro jämt har känts som hemma var det ett självklart val att jag skulle flytta tillbaka.
Genom en utarbetad plan och struktur kommer jag hjälpa er genom hela affären. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg från början till slut. Via återkopplingar där ni känner att ni har kontrollen och med mitt engagemang kommer jag arbeta hårt för att få ut ert maximala pris

4.8 av 5 i betyg från 13 kunder via Hittamäklare

"Vi valde Erika till vår mäklare då hon var mäklare när vi köpte vår nya bostad, och eftersom vi hade fått ett så bra bemötande så var det ett självklart val för oss att hon skulle hjälpa oss sälja vårt hus. Under hela processen så har hon varit tillgänglig i tid och otid för att besvara alla befogade och obefogade frågor vi har haft, något som har gjort att vi har haft 100% förtroende under hela processen. Om man vill ha en lyhörd, professionell (men ändå personlig), och genuin mäklare så skulle vi rekommendera Erika alla dagar i veckan. "

Läs rekommendationer