Emma Wikermark

Emma Wikermark

Mäklare
emma.wikermark [at] skandiamaklarna.com

Hola!
Emma Wikermark heter jag och jag har bytt ut rapsfälten i Skåne till palmerna i underbara Spanien.
Jag har sedan 2017 jobbat inom mäklarbranschen både i Sverige och Spanien. Jag har jobbat som mäklare i både Torrevieja & Estepona. Det finns mycket ifrån de olika områdena i Spanien samt Sverige som jag tar med mig för att kunna guida mina kunder rätt och erbjuda den bästa och tryggaste servicen.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig nöjda igenom hela köpprocessen och jag tror att nyckeln till nöjdhet är att jag gör mitt yttersta för att underlätta hela processen. Det ska både vara roligt och enkelt att köpa en bostad med oss på SkandiaMäklarna.

På min fritid gillar jag att åka och besöka mysiga spanska byar och uppleva den spanska kulturen. En stående tradition på söndagarna är att jag och min sambo åker hem till hans familj och äter paella, det är en riktig favorit.

Första gången jag semestrade i Spanien var jag 9 månader och sedan dess har jag spenderat varje sommar på Costa del Sol.
Om du är intresserad av att köpa en bostad och njuta av livet på solkusten precis som jag gjort så hör av dig till mig så hjälper jag till!

Jag pratar svenska, engelska, spanska och flytande skånska.