Emma Thelin

Emma Thelin

Fastighetsmäklare
emma.thelin [at] skandiamaklarna.se

Emma Thelin har minst sagt yrket i blodet då hon är tredje generationens fastighetsmäklare. Hon har sedan barnsben fått ta del av yrket, träffat kunder och jobbat i branschen. Det har gjort att hon har en tydlig bild om hur hon vill upplevas och vilken servicenivå hon vet krävs för att både köpare och säljare ska lämna kontraktsbordet med ett leende. Emma är social, trygg, målmedveten och driven. Det förtroende som vilar hos henne i varje bostadsaffär är något hon bär med stolthet och något hon aldrig sviker. Här får ni en mäklare med fokus på det bästa resultatet både i slutpriset och kundnöjdhet.
Emma bor i expansiva Norra Djurgårdsstaden men är född och uppvuxen i Nyköping.

"Emma är en fantastisk mäklare med positiv energi. Hon är lyhörd samtidigt som hon är tydlig med vad hon anser kommer vara nyckelfaktorerna för att nå den nivå man som säljare eftersträvar vid en försäljning, något jag uppskattade!"
- Gabriella Ekuddsvägen 27

"Emma är en fantastisk mäklare, driven engagerad och kunnig, hon sätter rätt förväntningar gällande slutpris och är väldigt lyhörd. Det märks på slutresultatet att hon brinner för det hon gör. Vi är jättenöjda med Emma och kunde inte valt en bättre mäklare. "
- Mikael Alphyddevägen 45

https://www.hittamaklare.se/emma.thelin
*Flesta publicerade 1:or Q1 2018
*Flest publicerade 3:or Q2 & Q3 2018
*En av Nackas mest rekommenderade mäklare

SkandiaMäklarna Nacka är marknadsledande i:
-Finntorp
-Alphyddan
-Ekudden
-Kvarnholmen
-Tollare

4.8 av 5 i betyg från 39 kunder via Hittamäklare

"Emma är den bästa mäklare vi haft med sitt fantastiska driv, envishet och positiva pepp. Hon uppdaterade oss ständigt vid nyheter, förändringar etc. Vi kan verkligen rekommendera Emma!"

Läs rekommendationer