Emilia Larsson

Emilia Larsson

Fastighetsmäklare
emilia.larsson [at] skandiamaklarna.se

Söker du en mäklare som är personlig, har glimten i ögat och kan bygga relationer med alla slags människor? Som har skinn på näsan och är målinriktad, envis och kvalitetsmedveten? Då är Emilia ett utmärkt val. Hon är driven och kommunikativ, har känsla för både affärer och inredning, och älskar att få kundernas förtroende från start till en lyckad målgång.

Utöver sin fastighetsmäklarexamen har hon kompletterat sin utbildning med företagsekonomi. Emilia är en modig och nyfiken före detta tävlingsdansare, som tycker om utmaningar och att bege sig utanför sin komfortzon. Efter en raketkarriär på ett industrilackeringsföretag, från golvet till produktionschef till platschef, var det dags för nästa steg i Emilias utveckling och karriär – att sälja Västerås-bostäder till maximalt slutpris.

Hon är uppvuxen i Eskilstuna, men har alltid trivts och tillbringat mycket tid i Västerås. Idag bor hon här och har gott om vänner i stan. På fritiden umgås Emilia gärna med familjen eller kompisarna och lagar god mat som matchas med passande vin. Resor och sällskapsspel – passande nog Ticket to Ride och Monopol – står också alltid högt upp på favoritlistan.

4.7 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Tillgänglig, tydlig och professionell. Emilia hade oss bra informerad under hela säljprocessen, samt att hon gav bra råd och fick vår bostadsrätt såld med en bra marginal. Kan varmt rekommendera! "

Läs rekommendationer