Elin Hultman

Elin Hultman

Fastighetsmäklare
elin.hultman [at] skandiamaklarna.se

Hej! Jag heter Elin Hultman och är fastighetsmäklare i Haninge och Nynäshamn. Jag är född och uppvuxen i Haninge och bor i Vendelsö tillsammans med min familj. Detta ger mig god lokalkännedom.

Det viktigaste för mig när du säljer din bostad är att du känner dig trygg genom hela processen. Trygg i att du valt rätt mäklare som är tillgänglig, kommunikativ och lyhörd och som har de rätta verktygen för att kunna göra ett bra jobb! Min målsättning är att överträffa dina förväntningar, och att både du som säljare och din köpare ska känna er trygga och välinformerade under hela processen samt nå ett slutpris som du blir riktigt nöjd med.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär och du är alltid välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar!

4.5 av 5 i betyg från 4 kunder via Hittamäklare

"Fantastiska Elin! Vi är så glada att vi valde just henne, hon har varit lugn och stöttande genom hela processen och hjälpte oss på bästa sätt. Svarade snabbt och var lättillgänglig och kändes proffsig men ändå lättsam och prestigelös. Har bara gott att säga om Elin! "

Läs rekommendationer