Ebba Bentzer

Ebba Bentzer

Mäklarassistent
ebba.bentzer [at] skandiamaklarna.se

Jag började arbeta som mäklarassistent på SkandiaMäklarna under 2015. Innan dess har jag assisterat mäklare som visningsvärd på flertalet nyproduktionsvisningar. Under 2016 började jag arbeta endast med nyproduktion och koordinerade mellan entreprenörer och spekulanter.

Jag har stor erfarenhet av att assistera möten inför projektsläpp, kundbearbetning under säljprocessen samt administrativt arbete. Nyproduktion är generellt en lång process, det är därför underbart att följa nyproduktionskunder på hela resan från säljsläpp till inflyttning!

Projekt jag har varit med och assisterat är bl.a JM i Södra Ekkällan, JM Sveahov, JM Brandstationen, HSB Folkets Park, PEAB Sturefors samt Bygga Bostäder i Motala.

Numera arbetar jag kombinerat med successions-och nyproduktionsobjekt på Linköpingskontoret. Här träffar ni mig på vårt kontor på Drottninggatan i centrala Linköping när det är dags att skriva kontrakt eller ha tillträde. Jag hanterar mäklarnas administrativa uppgifter och förbereder mycket som krävs innan, under och efter en försäljning.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy