Darya Fuad

Darya Fuad

Fastighetsmäklare
darya.fuad [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Darya Fuad och jag är 26 år gammal. När du vänder dig till mig för konsultation, värdering eller försäljning, möts du av en lösningsorienterad, prestigelös och professionell mäklare. Jag kan garantera trygghet, effektivitet, målmedvetenhet och framför allt hårt arbete.

Med hjärtat på rätt plats och ett personligt engagemang kommer jag att kvalitetssäkra er bostadsaffär och överträffa era förväntningar. Min främsta styrka är ett geniuint intresse för affärer och människor. Med stor erfarenhet av försäljning har jag förstått att ingen affär är den andra lik. Jag har tidigare drivit bolag inom försäljning och lärde mig vikten av uppoffring och team work. Tanken av att varje dag kunna gå till jobbet för att hjälpa människor med sina livs största affärer väckte mitt intresse för mäklarbranschen. Augusti 2018 bestämde jag mig för att bli mäklare.

Jag har arbetat på SkandiaMäklarnas kontor sedan 2019 och har även nyttiga erfarenheter av privata bostadsaffärer. Att förmedla en bostad är ett stort förtroende och privilegium för mig och därför lämnar jag inget åt slumpen. Jag arbetar alltid efter en tydlig plan och värdesätter god kommunikation med mina kunder. Jag ser fram emot att förmedla just din bostad men hjälper dig även gärna med en värdering eller rätar ut eventuella frågetecken om bostadsmarknaden. Låt oss inleda med ett förutsättningslöst möte.

4.9 av 5 i betyg från 77 kunder via Hittamäklare

"Darya är en fantastiskt duktig mäklare! Jobbade väldigt målinriktat och hela processen gick snabbt och smidigt! Jag är så glad att jag anlitade Darya för att han förstod direkt vad jag hade för önskemål med försäljningen. Uppskattade framförallt den tydliga och raka kommunikationen, att jag blev uppdaterad om vad som hände hela vägen och att han gjorde det för extra som krävdes för att nå vårt mål. Så vill du känna dig delaktig i processen och nå höga mål ska du anlita Darya!"

Läs rekommendationer