Daniel Flensmark

Daniel Flensmark

Mäklare
daniel.flensmark [at] skandiamaklarna.com

Mitt namn är Daniel Flensmark, född och uppvuxen i underbara Skåne nära Öresund som blev min första kärlek till havet. Jag är en snowboard-älskande vagabond som fann kärleken och rätt plats i livet på Costa del Sol. Bor nu med min vackra finska krigar-prinsessa, vår underbara Svensk-Spansk-Finska son samt en lufsig portugisisk reggae-hund vid namn Taco.

Min yrkesbakgrund är inom försäljning och Account Management där mina styrkor är och varit att lyssna, se helheten i affären och förstå kundens behov. För mig är försäljning och förmedla bostäder att hjälpa en person eller företag att ta rätt beslut och göra bäst möjliga investering, jag är alltid på din sida i rollen som ödmjuk expert!

I Sverige studerade jag Property Management men kärleken till Spanien och Costa del Sol föddes redan då jag efter gymnasiet pluggade spanska på den söta lilla skolan "Colegio Maravillas" i Benalmadena. Sverige finns kvar i mitt hjärta men livet här i Spanien med dess klimat, sociala tillgänglighet, mat, kultur och dynamik passar helt min personlighet.

Nu har jag ynnesten att låta flera finna sitt drömboende och investera här!

Efter 7 års erfarenhet som fastighetsmäklare med fokus från Benalmadena till Marbella så kan jag i rollen som ödmjuk expert, hjälpa dig att hitta det bästa och mest passande för er!