Cristoffer Rönnevall

Cristoffer Rönnevall

Mäklare
cristoffer.ronnevall [at] skandiamaklarna.com

Hola, Cristoffer Rönnevall heter jag och är uppvuxen i textilstaden Norrköping. Efter att bott i min fina hemstad i 24 år så kände jag att det var dags för något nytt, Spanien blev destinationen och det har jag inte ångrat en enda dag sen dess.

Som mäklare skulle jag säga att det främst är mitt driv och målinriktning som utmärker mig.

Jag har i hela mitt vuxna liv på ett eller annat sätt sysslat med bostäder vilket har gett mig en bred kunskap inom många områden.

Social, ärlig och lojal är tre av de personlighetsdrag som gör att jag kan vakna varje dag och se fram emot att få gå till jobbet och att få träffa nya människor. Detta är något jag hoppas och tror smittar av sig på mitt team, kunder och folk runt om mig i allmänhet.

Fritiden spenderar jag gärna med vänner och familj samt någon form av bollsport, eller på en trevlig restaurang. Självklart blir det även än del sol och bad när man bor på Costa del Sol.

Fun fact om mig.

Jag har gjort en hole in one.

Om du känner att ni skulle vilja ha min hjälp med att hitta er drömbostad i Spanien, eller bara ta ett samtal och prata lite om bostadsmarknaden så tveka inte att höra av er.