Christopher Olsen

Christopher Olsen

Fastighetsmäklare
christopher.olsen [at] skandiamaklarna.se

Hej! Vetskapen om att jag kan hjälpa dig i din bostadsaffär motiverar mig att hängivet se till att din försäljning möter dina förväntningar och blir så lyckad som möjligt.

En bra mäklare gör mer än det uppenbara. En stor del av arbetet som fastighetsmäklare syns inte. Jag har förmågan att se bakom fasaden och identifiera möjligheter som går andra förbi. Möjligheter som hjälper mig att få bästa pris vid varje bostadsförsäljning, för varje kund. Det borde vara mer än uppenbart att kontakta mig när du ska sälja din bostad, har funderingar eller behöver vägledning. Oavsett ärende är du alltid välkommen att kontakta mig.

4.8 av 5 i betyg från 122 kunder via Hittamäklare

"Det var ett självklart val att låta Christopher sälja vår unika bostad. Vi kände direkt en stark drivkraft och glädje för projektet. En tydlig vision fanns för hur lägenheten bäst skulle förmedlas. Christopher var konstant tillgänglig både för oss som säljare men även för vår köpare. Detta var direkt bidragande till ett mycket högt slutpris för vår affär. Utifrån ett affärsmässigt perspektiv har Christopher ställt de korrekta frågorna till köpare för att inte begränsa utgången av affären. Vi rekommenderar Christopher varmt till dig som söker det där lilla extra under din bostadsförsäljning!"

Läs rekommendationer