Casper Israelsson

Casper Israelsson

Fastighetsmäklare
casper.israelsson [at] skandiamaklarna.se

För Casper är kommunikation och relationsbyggande två av de viktigaste verktygen i vardagen. Med ett genuint intresse för människor och en naturlig förmåga att vara både personlig och professionell, vinner han snabbt förtroende. Det är en styrka som bidrar till goda resultat, inte minst på visningarna. 

Valet att bli fastighetsmäklare var enkelt för Casper, som ville kombinera personliga möten med försäljning. Han är uppvuxen i Gryta i norra Västerås, men bor numera i stadsdelen Haga. Efter studier på Malmö högskola, inleddes karriären på SkandiaMäklarna i hemstaden. Idag, ett par hundra förmedlade bostäder senare, är Casper en etablerad Västeråsmäklare med nöjda och återkommande kunder.

Han drivs av lusten att möta andra människor på ett uppmärksamt, respektfullt och förtroendeingivande sätt – och samtidigt göra framgångsrika affärer. I likhet med flera av kollegorna på Västerås-kontoret har Casper också en stark tävlingsinstinkt. Han gillar idrott och är uppvuxen med bollsporter som fotboll och innebandy – idag kompletterat med den nyare racketsporten padel.

4.7 av 5 i betyg från 69 kunder via Hittamäklare

"Lyhörd, tillgänglig rak och tydlig. "

Läs rekommendationer