Caroline  Östlund (fd Sjögren)

Caroline Östlund (fd Sjögren)

Fastighetsmäklare
caroline.ostlund [at] skandiamaklarna.se

Jag är född och uppvuxen i kommunen och valde därför att både utbilda mig samt arbeta i detta område. Att arbeta i Haninge Kommun är roligt då var dag står för en ny utmaning. Här har vi variationer från hästgårdar till smålägenheter och att kunna kommunen utan och innan är en trygghet.

Min lokalkännedom och nyfikenhet driver mig fram och har gjort det sedan jag startade hos SkandiaMäklarna år 2010. Varje lyckad affär ger mig gott om energi att disponera i kommande förmedlingar, så kontakta gärna mig för en kostnadsfri värdering så berättar jag mer om hur just din bostad kan förmedlas på bästa sätt!

Glöm inte att läsa vad mina kunder tycker om mig på:
http://www.reco.se/skandiamaklarna-haninge-vasterhaninge/caroline-sjogren

4.8 av 5 i betyg från 148 kunder via RECO

"Carolina har hjälpt oss sälja vårt radhus. Carolina har hjälpt oss på det bästa sätt mycket trevlig noggrann, effektiv, mycket professionell och omtänksam och tillgänglig. Carolina får högsta betyg av mig. MVH Lilian Borenstam
— Lilian B"

Läs fler rekommendationer

4.8 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Jag rekommenderar varm Caroline som mäklare. Hon har en bra känsla för yrket och har ett varmt men proffsigt bemötande. Mycket förtroendeingivande person som håller vad hon lovar."

Läs rekommendationer