Caroline Hallberg

Caroline Hallberg

Säljkoordinator
caroline.hallberg [at] skandiamaklarna.se

En av få på kontoret som inte är urvästeråsare. Å andra sidan har Caroline bott här i mer än ett decennium och kommer inte så långväga ifrån heller (Enköping). Efter många år som tågvärd på SJ var hon sugen på en ny utmaning, som matchar hennes behov av variation och där hon kan dra nytta av sina styrkor.

Några av Carolines superkrafter är att ha koll på läget, organisera och skapa ordning. De kommer väl till pass i hennes roll som säljkoordinator, där hon tar emot kunder, sköter inköp, håller kontoret snyggt samt hjälper mäklarna med prospekt, faktainsamling och kontakter med bostadsrättsföreningar. Hon hjälper också kunderna att boka tillträde och hantera sin handpenning. En riktig spindel i nätet som ser till att kontoret fungerar och att mäklarna kan fokusera på det de gör bäst.

När Caroline är ledig gillar hon att inreda sin lägenhet, gå på auktioner och loppisar, träna pilates och springa. Dessutom är hon, passande nog, lite lagom Hemnet-beroende. Annat hon tycker om att göra är att umgås med vänner och familj, laga mat, dricka goda viner och planera resor. Sedan flera år tillbaka är hon också på jakt efter de perfekta sängborden till sin lägenhet. Vet du var de finns? Hör av dig i så fall!