Benjamin Mujacic

Benjamin Mujacic

Fastighetsmäklare
benjamin.mujacic [at] skandiamaklarna.se

Med många års erfarenhet av service, i en mängd olika branscher, har jag äntligen landat i ett yrke där jag gränslöst kan leverera en riktigt fin tjänst, skräddarsydd för just dig. I min roll som fastighetsmäklare är jag en rak och tydlig problemlösare med ett glatt humör.

Det dyrbaraste jag kan erbjuda dig är min höga arbetsmoral och framförallt mitt engagemang till att just din bostadsaffär blir så bra den kan, enligt just dina förutsättningar. Jag ser gärna till att skapa långsiktiga relationer med kvalité i fokus där jag arbetar med gamla anor men nya idéer.

Självklart finns jag tillgänglig för alla frågor gällande en försäljning, ett köp eller en värdering. På kontoret sitter jag med en kaffekopp redo, om du vill titta in för ett snack om bostadsmarknaden.

Går du i säljtankar eller har du funderingar över värdet på din bostad? Tveka inte att kontakta mig på 076 809 96 96 eller benjamin.mujacic [at] skandiamaklarna.se.

5 av 5 i betyg från 4 kunder via Hittamäklare

"Vi tyckte att Benjamin var väldigt engagerad och vaken för våra förslag, fanns alltid tillgänglig, även kvällstid, dessutom påläst och bra på att ta hänsyn till både säljare och köpare. Rekommenderar verkligen företaget och Benjamin Mujacic. "

Läs rekommendationer