Åsa Bonnedahl

Åsa Bonnedahl

Fastighetsmäklare / Civilekonom
asa.bonnedahl [at] skandiamaklarna.se

Att sälja eller köpa hus är en av livets största affärer och då är det viktigt att allt går rätt till och att försäljningen sker med hög kvalitet. Jag tar ansvar för att du får en fastighetsaffär där både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. Dessutom är jag road av att arbeta och med det följer ett stort engagemang med hög servicenivå.

Jag har själv ägt, köpt och sålt både fastigheter och lägenheter, det gör att jag har stor förståelse för din situation som säljare eller köpare. Med min energi och drivkraft får Du en mäklare som står på tå för dig då det gäller försäljning av bostäder för både permanent- och fritidsboende.

Förutom att vara Fastighetsmäklare har jag en gedigen bakgrund som gör att jag känner mig trygg med affärer och förhandlingar. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig och som leder dig till en trygg och professionell affär. Kunden i fokus är mitt ledord.

Välkommen att kontakta mig för en fri värdering eller helt enkelt då det är dags att sälja din fastighet. Du når mig på 076-007 51 73 eller skriv en rad till asa.bonnedahl [at] skandiamaklarna.se
Väl mött!

4.9 av 5 i betyg från 14 kunder via Hittamäklare

"Mycket bra , kunnig och lyhörd, driven/nöjd"

Läs rekommendationer