Anton Länninge

Anton Länninge

Fastighetsmäklare
anton.lanninge [at] skandiamaklarna.se

Hej! Mitt namn är Anton Länninge och jag har förmånen att få jobba med det yrke jag brinner för. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt på flera olika platser i vår huvudstad och är nu bosatt på just Kungsholmen. Jag har kommit fram till att Kungsholmen är den plats i Stockholms innerstad där man får maximal livskvalité med närhet till naturen och innerstadens puls.   

Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska som alltid gör mitt yttersta för att uppnå de bästa resultaten, jag drivs av viljan att skapa relationer och affärer av god kvalité. För mig är trygghet, klarhet och empati de viktigaste ingredienserna för ett lyckat affärssamarbete. Min bakgrund från Stockholm gör att jag har en god lokalkännedom och besitter ett stort nätverk. Som mäklare är mitt personliga engagemang och min strävan efter att få nöjda kunder det viktigaste målet för mig som jag ständigt jobbar mot genom att vara noggrann, tillgänglig och lyhörd. Jag finns alltid här för dig!

Som tidigare butikschef, ordförande och ”ungdoms elitidrottare” så är jag van vid att samarbeta med människor. Jag har även en filosofie kandidatexamen i Fastighetsekonomi vilket gör att jag besitter en bred kompetens om människor och fastigheter. 

Går du i säljtankar eller har frågor om marknaden så tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig med ditt livs största investering.

5 av 5 i betyg från 14 kunder via Hittamäklare

"Anton Länninge är en mycket professionell, trevlig, öppen och social person, som man lätt förhåller sig till som kund. Han är informativ, tydlig, ärlig och hjälpsam. Hans uppföljning är exemplarisk, och han ser både säljarens och köparens behov. Kontakten och informationen genom säljprocessen med Anton Länninge har varit utmärkt, och jag vill varmt rekommendera honom vidare till andra kunder."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Anton Länninge

Ta del av vår integritetspolicy