Anita Brofors Francisco

Anita Brofors Francisco

Fastighetsmäklare
anita.francisco [at] skandiamaklarna.se

Jag har bott på Lidingö i mer än 16 år, vilket innebär att jag har bra koll på områden, skolor och affärer. Som din fastighetsmäklare är min ambition att du ska känna dig trygg, nöjd och väl bemött, oavsett om du är köpare eller säljare. Alla parter är lika viktiga!

Med mig får du en mäklare som inte lämnar något åt slumpen, har sinne för detaljer och har hög integritet. Jag ger tips på hur man kan framhäva just ditt hem på bästa sätt och visa på det som är unikt för att stå ut i mängden. Jag är en engagerad och positiv person som vill ha nöjda kunder i slutänden.
Välkommen att höra av dig till mig för att diskutera värdet på ditt nuvarande hem eller om du behöver hjälp att hitta ditt nya drömboende!

If you need a realtor who speaks English comfortably, I’m the one to turn to. Please give me a call and I will tell you how I can help you and what you can expect from me in a sales process. No two homes are the same and I look forward to being invited to your unique home, or help you find your new dream home!

4.8 av 5 i betyg från 5 kunder via RECO

"Vi sålde vår etta på Lidingö och lyckades hitta den bästa mäklaren. Hon tog sig tid för oss, höll oss uppdaterade och genomförde försäljningen otroligt snyggt. Finns inget negativt att säga om henne. Ett otroligt bra samarbete
— Nathalie E"

Läs fler rekommendationer

5 av 5 i betyg från 2 kunder via Hittamäklare

"Otroligt nöjd med försäljningen. Hon tog sig tid, lyssnade och kom med egna förslag. Kan inte komma på någonting negativt. Helt enkelt ett strålande samarbete! "

Läs rekommendationer