Anita Brofors Francisco

Anita Brofors Francisco

Fastighetsmäklare
anita.francisco [at] skandiamaklarna.se

Jag har bott på Lidingö i mer än 16 år, vilket innebär att jag har bra koll på områden, skolor och affärer. Som din fastighetsmäklare är min ambition att du ska känna dig trygg, nöjd och väl bemött, oavsett om du är köpare eller säljare. Alla parter är lika viktiga!

Med mig får du en mäklare som inte lämnar något åt slumpen, har sinne för detaljer och har hög integritet. Jag ger tips på hur man kan framhäva just ditt hem på bästa sätt och visa på det som är unikt för att stå ut i mängden. Jag är en engagerad och positiv person som vill ha nöjda kunder i slutänden.
Välkommen att höra av dig till mig för att diskutera värdet på ditt nuvarande hem eller om du behöver hjälp att hitta ditt nya drömboende!

If you need a realtor who speaks English comfortably, I’m the one to turn to. Please give me a call and I will tell you how I can help you and what you can expect from me in a sales process. No two homes are the same and I look forward to being invited to your unique home, or help you find your new dream home!

4.9 av 5 i betyg från 13 kunder via RECO

"Anita varit mkt profsig och trevlig att ha att göra med! Försäljningen gick strålande
— Gunilla E"

Läs fler rekommendationer

5 av 5 i betyg från 10 kunder via Hittamäklare

"Du skötte det hela mkt proffessionellt"

Läs rekommendationer