Angelica Molin

Angelica Molin

Fastighetsmäklare
angelica.molin [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Angelica Molin och jag har nöjet att få arbeta med det jag tycker om allra mest varje dag! Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Örebro med omnejd och har bra lokalkännedom då jag är uppvuxen här.

Jag skulle beskriva mig själv som driven och målmedveten med ett gediget engagemang ända ut i fingerspetsarna! Varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Rekommendationer från tidigare kunder,

Säljare:

”Angelica är oerhört engagerad genom hela processen, vilket märks tydligt redan från första början. Hon är opartisk, målmedveten, kommunikativ och närvarande. Egenskaper som för mig, som säljare, ingav en betydande trygghet vid försäljningen av min lägenhet. Kunde inte ha varit nöjdare med affären, Angelica skötte det på ett professionellt vis. Jag vill verkligen rekommendera henne som mäklare för din kommande bostadsaffär!”

”Angelica Molin är en mycket engagerad och kompetent mäklare enligt mig. Hon är tydlig och generös med information vilket uppskattas mycket. Ska varmt rekommendera henne till vänner som ska sälja sina bostäder.”

Köpare:

”Professionellt bemötande av Angelica. Snabb med återkoppling och väldigt tillmötesgående”

”Ett positivt och vänligt bemötande. Aktiv dialog och rak och tydlig”

4.9 av 5 i betyg från 50 kunder via Hittamäklare

"Vi är jätte nöjda med Angelica! Hela ledet har fungerat bra och hon har alltid funnits lätt tillgänglig från dag 1. Kan starkt rekommenderat henne till andra säljare. "

Läs rekommendationer