Alicja Krawczyk

Alicja Krawczyk

Fastighetsmäklare
alicja.krawczyk [at] skandiamaklarna.se

Att skapa långsiktiga kundrelationer och få mina kunder att känna ett starkt förtroende för mig såväl som mäklare och som person gör att jag brinner för det jag gör!

Jag är målmedveten, lyhörd och noggrann, samt gör det där lilla extra eftersom varje kund och affär är unik. Jag har väldigt höga ambitioner och det viktigaste för mig är att hjälpa dig på bästa möjliga sätt till en lyckad bostadsaffär.

Jag lovar att guida dig igenom denna process på ett tryggt sätt där både du och jag skapar ett team och har högt i tak. Jag ser alltid till att vara påläst och gör mitt yttersta för att lyckas. Jag älskar mötet med människor och tycker att kommunikation och ödmjukhet är a och o, detta präglar mig i alla mina uppdrag.

Välkommen att kontakta mig om ni går i säljtankar, behöver en värdering eller har övriga frågor eller funderingar så berättar jag mer!

5 av 5 i betyg från 1 kunder via Hittamäklare

"Alicja är en mäklare som håller dig uppdaterad hela tiden så att du som köpare kan känna dig trygg från början till slut. Jag som säljare tycker är en väldigt viktig del i detta, då du antagligen gör din största affär i livet. Hon är ödmjuk, skarp och är väldig driven av sig. Hon lägger ner mycket tid åt en vilket jag kände mig tacksam för och ger inte upp tills objektet är såld. Välj Alicja så får du en trygghet och en driven mäklare som alltid finns där hos dig oavsett tid. "

Läs rekommendationer