Alicja Krawczyk

Alicja Krawczyk

Fastighetsmäklare
alicja.krawczyk [at] skandiamaklarna.se

Att skapa långsiktiga kundrelationer och få mina kunder att känna ett starkt förtroende för mig såväl som mäklare och som person gör att jag brinner för det jag gör!

Jag är målmedveten, lyhörd och noggrann, samt gör det där lilla extra eftersom varje kund och affär är unik. Jag har väldigt höga ambitioner och det viktigaste för mig är att hjälpa dig på bästa möjliga sätt till en lyckad bostadsaffär.

Jag lovar att guida dig igenom denna process på ett tryggt sätt där både du och jag skapar ett team och har högt i tak. Jag ser alltid till att vara påläst och gör mitt yttersta för att lyckas. Jag älskar mötet med människor och tycker att kommunikation och ödmjukhet är a och o, detta präglar mig i alla mina uppdrag.

Välkommen att kontakta mig om ni går i säljtankar, behöver en värdering eller har övriga frågor eller funderingar så berättar jag mer!

5 av 5 i betyg från 6 kunder via Hittamäklare

"Alicja har varit intresserad under hela processen. Det har gått smidigt från början till slut. Hon var alltid positiv. Hon tog sig till mig (säljaren) när det var svårt att få till en tid för att träffas. Var flexibel och tillmötesgående. Jag uppskattade tydligheten, vilket inger intrycket av att vara seriös i sitt arbete. Hon trivs i sin roll som mäklare. Det märks!"

Läs rekommendationer