Ali Mroveh

Ali Mroveh

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
ali.mroveh [at] skandiamaklarna.se

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär!
Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor och försäljning.
Som mäklare kan jag arbeta med det som jag älskar mest, människor, försäljning och bostadsaffärer.
Nöjet och förtroendet att få vara en del av er största affär i livet är något som jag värdesätter väldigt högt!
Varje affär drivs med stor passion, engagemang och kunskap med mål och fokus att överträffa säljarens och köparens förväntningar.
På vägen till en framgångsrik och oförglömlig affär har vi både långa och korta samtal och vi glömmer aldrig att skratta längs vägen.
Varje bostadsaffär är skräddarsydd för dig!
Kontakta mig om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller bara vill diskutera läget på bostadsmarknaden över en kopp kaffe!

Bakgrund

Franchisetagare SkandiaMäklarna Helsingborg.
Över 17 års erfarenhet av försäljning som bl.a. regionschef för en välkänd operatör, f.d. franchisetagare inom telecom och egenföretagare.

4.9 av 5 i betyg från 66 kunder via Hittamäklare

"Ali är en professionell, engagerad och driven mäklare som ser till att jobbet blir gjort! Han fick sålt på lägenheten inom 2 veckor. Jag kan verkligen rekommendera Ali, en mäklare som man kan lita på och känna sig trygg med! Vill tacka dig ännu en gång Ali för ett fantastiskt jobb du har gjort och ett underbar slutpris +205.000 över utgångspriset! Stans bästa mäklare i Helsingborg Ali Mroveh! "

Läs rekommendationer